top of page

Onze activiteiten en projecten

 

Waar wij ons elke dag 

voor inzetten

Elke dag zetten wij ons actief in voor kinderen en gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Wij zetten ons graag in om blij te maken, gelukkig te maken, mogelijk te maken en soms een beetje dragelijker te maken.

Per situatie bekijken wij hoe wij ons steentje kunnen bijdragen en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard behandelen wij alles met veel respect voor de privacy.

Veel van onze projecten vind u met toestemming van de betrokken gezinnen terug op onze website. Maar in verband met veiligheid en privacy is dit helaas niet altijd mogelijk. Dit moeten en willen wij uiteraard respecteren!

Wij helpen waar mogelijk, maar kunnen dit niet alleen. U kunt ons steunen bij het belangrijke werk wat wij doen door een éénmalige donatie via onze website te doen.

Alvast enorm bedankt!

Stichting Sterretje.jpg

Waar wij ons voor inzetten

Kinderen spelen buiten

Ken jij of ben jij iemand die onze hulp kan gebruiken? Geef dit aan ons door via dit contactformulier 

StichtingSterretje.jpg
StichtingSterretje.jpg

Demi en haar familie in Lauwersoog 

 

Groningen April 2024

Linda, moeder van 2 prachtige dochters Demi en Aimelie

schreef ons via de website een berichtje. Door omstandigheden hebben zij als jong gezin een hele moeilijke tijd achter de rug waarmee vooral Demi het erg moeilijk heeft gehad.

Linda vroeg of wij haar konden helpen met een leuke vakantie voor haar dochter.

Dankzij de inzet van onze Kanjers en donateurs hebben wij Demi en haar familie van 5 tot en met 8 april een fijne vakantie kunnen aanbieden in Landal park Suyderoogh.

Lees hieronder hun verhaal....
 

Op 5 april gingen wij naar lauwersoog met de auto. Demi vond het allemaal wel heel spannend. Toen we daar aankwamen hebben we boodschappen gedaan, lekker uitgerust en zijn we nog even naar de speeltuin gegaan. Demi wilde de volgende dag graag zwemmen. Ze heeft de hele ochtend lekker gezwommen. Daarna zijn we met zijn allen naar het dorp gegaan en hebben we lekker vis gegeten in een restaurant aan de haven. We konden zelfs Schiermonnikoog zien!

Daarna zijn we langs de dijk gereden en zijn we gestopt om even naar de zee te kijken. Heel indrukwekkend met een hele harde wind 😅

Eenmaal terug op het mooie park zijn we nog een keer gaan zwemmen en hebben we lekker gegeten.

Zondag hadden we zeehonden crèche pieterburen op het programma staan. Ze zag de zeehond van heel dichtbij bij een raampje en dat vond ze prachtig 🥰 We gingen met zijn allen bowlen wat ook heel leuk was. Demi had bijna gewonnen van haar papa!😅 
Toen Demi smorgens wakker werd wilde ze nog graag een laatste keer zwemmen🥰

 

Al met al een super weekend Demi heeft er echt van genoten en wij ook 🤗

Stichting Sterretje Superbedankt voor alles!

Leila en haar ervaring in de Efteling!

 

Oktober 2023

Mijn moeder heeft Stichting Sterretje geschreven omdat ik heel graag in het Efteling hotel wilde slapen. Jimmy van Stichting Sterretje reageerde heel snel hierop en zette alles in werking om deze wens te vervullen. De vrijdag voor dat wij er heen mochten gaan kwamen ze langs om de boeking en zakgeld te overhandigen. Wat een verrassing was dit!

Op 16 oktober was het zo ver, we gingen eerst onze hond wegbrengen naar de kennel en vandaar uit reden we naar de Efteling. Rond half 11 waren we aangekomen, we konden onze auto parkeren bij het hotel en vandaar uit konden we gelijk naar het park.

Op de eerste avond zijn we ook nog wezen zwemmen, het zwembad was lekker warm.Toen ik klaar was met zwemmen kreeg ik in een keer een zware hypo, mama is jus orange gaan halen bij de receptie die ze meteen kreeg een medewerker ging kijken hoe het met me ging en de beveiliging kwam er ook nog eens bij. Gelukkig gingen mijn suikers weer vrij snel omhoog en we konden weer rustig naar het hotel gaan.

De volgende dag hebben we heerlijk ontbeten en de auto weer ingepakt en daarna gingen we gelijk naar het park toe ondanks dat we er vroeg waren was het al lekker druk. We zijn gelijk naar Baron 1898 gegaan. We hebben van deze dag heerlijk genoten en we kwamen nog Pardijntje tegen. We hebben 2 hele mooie dagen gehad, het weer was perfect, en het was heel erg druk. We hebben heerlijk gegeten in De Efteling en lekker geslapen in het hotel.
We willen stichting Sterretje heel erg bedanken en vooral Jimmy en zijn collega's voor deze 2 heerlijke dagen in De Efteling.

Heel heel erg bedankt,
Leila Bjorn Ron en Petra de Wijs

 

Stichting Sterretje
Leila.jpg

Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

 

Augustus 2023

Onze eerste ontmoeting met stichting Sterretje was letterlijk bij onze voordeur.
Een lieve dame kwam kaarten verkopen om oa mensen die het konden gebruiken een mooie dag te bezorgen.

Nu heeft Mitchel naast alle beperkingen die hij heeft vorig jaar een zware operatie aan zijn kaak ondergaan precies voor de zomervakantie. Hij mocht 6 weken niet eten.
Reden voor ons om hem op te geven.

In oktober kwam Jimmy op bezoek om kennis te maken en Mitchel te vragen wat hij leuk vond of wat zijn grootste wens was.

Mitchel houdt erg van muziek Queen en Michael Jackson komen in zijn gedachten voorbij maar zijn grootste wens waar hij echt oprecht van droomt is Max Verstappen ontmoeten.

We hadden verder echt geen idee wat we ermee konden want wie wil dat nou niet.
Een hoofdbreker voor Jimmy.

Er ging wat tijd voorbij maar voor de zomervakantie kregen we een telefoontje.
We moesten het nog even stilhouden maar hij had 4 kaarten geregeld voor de vrije trainingen op Zandvoort.


16 augustus kwamen ze aan Mitchel en zijn broertje Thijs vertellen dat we naar Zandvoort mochten, 2 mooie petjes, zakgeld en een parkeerkaart.

Vorige week vrijdag was het dus zover, op naar het circuit. De spanning bij de jongens is groot want ze zien onderweg steeds meer mensen met oranje en red bull kleding.
We mogen op de boulevard parkeren en lopen naar Gate1. Wat een mooie plaatsen we zitten recht tegenover de pitlane.
Heerlijk in het zonnetje hebben ze Max Verstappen voorbij zien rijden.


Ze genoten van de formule 1, formule 2, de stuntshows, optredens en de Porsche race.
Met Max zelf op de foto is niet gelukt maar wel met de Jumbo auto van Max.

Ze hebben de dag van hun leven gehad, volop genoten en zijn een ervaring rijker.

Stichting sterretje en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt names Mitchel en ons ontzettend bedankt voor deze fantastische onvergetelijke dag!

Stichting Sterretje.jpg
6625e86a-226c-4ce9-a99d-0d115cf130df.jpg
Efteling.jpg
Stichting Sterretje

Leila en de magie van de Efteling!

 

Oktober 2023

Leila is 14 jaar oud en heeft diabetes.

Heel graag wil zij een keer overnachten in het Efteling hotel.

 Wij laten de wens van Leila uitkomen! 

Want op 16 oktober gaat Leila samen met haar broer en haar ouders overnachten in het

Efteling hotel.

Naast deze overnachting hebben ze ook nog eens

2 volle dagen entree tot het park en krijgen ze van ons zakgeld mee om iets lekkers te kopen!

Een geheel verzorgt uitje voor Leila en haar familie.

Wij wensen ze alvast heel veel Efteling plezier en hopen op veel leuke foto's!

Mitchel naar Max Verstappen!

 

Augustus 2023

Mitchel is mindervalide en helemaal fan van F1 en Max Verstappen. Daarom gaat hij met zijn broertje en ouders op 25 augustus naar de formule 1

Heineken Dutch Grandprix 2023 op het circuit van Zandvoort!

 

Als extra finishing touch hebben ze allemaal de nieuwe Max Verstappen Cap gekregen

zodat ze er helemaal bij horen! 

Ook krijgen ze zakgeld van ons mee om op het circuit wat lekkers te kunnen halen en hebben

ze allemaal zitplaatsen op de hoofdtribune.

Wij wensen Mitchel en zijn familie alvast heel veel plezier toe en uiteraard hopen we dat ze Max op het circuit mogen tegenkomen.

Stichting Sterretje.jpg
StichtingSterretje.jpg

Jason bezoekt de Berlijnse muur

 

April 2023

Een tijdje geleden klopte de vader van Jason bij ons aan. Jason had één grote wens. Het bezoeken van de Berlijnse muur. Jason zit op speciaal basisonderwijs, vertoont symptomen van autisme, heeft nachtspalken en draagt orthopedische schoenen. In de toekomst is mogelijk een ingrijpende operatie noodzakelijk en weten ze niet of reizen makkelijk zal gaan.

Tijd voor ons om de wens van Jason in vervulling te laten gaan en een mooie reis naar de Berlijnse muur voor Jason en zijn vader John te regelen.

Bedankt Stichting Sterretje!

Donderdag 6 april is de droomreis van Jason begonnen. Vanuit Rotterdam met één overstap in Amersfoort, met de trein naar Berlijn. Een lange rit, maar het was een voorspoedige reis. Na aankomst zijn wij naar het hotel gegaan. Het hotel stond in het Westelijke gedeelte van Berlijn op enkele minuten lopen van de muur en binnen vijf minuten liepen wij naar Oost-Berlijn. Een dag later zijn wij de Berlijnse muur van dichtbij gaan bekijken. Een droom die uit is gekomen voor Jason!

Dagje Efteling voor Milou

 

December 2022

 

Milou stuurde ons een berichtje met haar verhaal 

Mijn naam is Milou. Ik ben 17 jaar oud en ik heb een lichamelijke beperking waardoor signalen te langzaam naar het lichaam worden gestuurd. Hierdoor ben ik veel afhankelijk van anderen. Dit is niet altijd makkelijk maar om mijn zelfstandigheid toch een beetje te vergroten gebruik ik verschillende hulpmiddelen om mij mee te verplaatsen. Ik zit op de mytylschool de Brug in Rotterdam. Ik hou ervan om gezellig met vrienden te zijn en te kletsen.

Ik had al over Stichting Sterretje gehoord en heb op jullie website ook verhalen gelezen en ik vind het geweldig werk dat jullie verrichten. Ik hoop snel van jullie te horen.

Stichting Sterretje.JPEG
Stichting Sterretje.JPEG
Stichting Sterretje.jpg
d1188e45-2ed7-4b81-8c10-e0e4c66816bb.jpg

Hallo Jimmy,
Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor deze dag. Ik heb echt een hele leuke dag beleefd in de Efteling ondanks de kou😄. Het was echt heel gezellig en ik heb mijn angsten overwonnen in de achtbanen😊 We hebben lekker gegeten en een souvenirtje gehaald van het bedrag dat ik kreeg voor in het park. Het was echt een onvergetelijke dag! Grt. Milou🤗🥰
 

Markus’ avontuur met de ruiters van Raveleijn

September 2022


Via een deur-aan-deur promotie actie van Stichting Sterretje kwamen wij in contact met de stichting. In een gezellig kennismakingsgesprek kwam Markus’ wens naar voren, hij wilde dolgraag in de Efteling de ruiters van Raveleijn ontmoeten. Jimmy en zijn collega’s waren enthousiast over zijn wens en hebben hieromheen een compleet verzorgd 2-daags Efteling avontuur van gemaakt. Dit overtrof
al onze verwachtingen! Op 15 september was het zover, op naar de Efteling. Meteen bij de entree van het Efteling hotel
maakten we kennis met ruiter Thomas, toevallig Markus’ favoriete ruiter. Tijdens een heerlijke dag in
de Efteling hebben we de show van Raveleijn bijgewoond met een meet-and-greet met alle ruiters na
afloop. Markus kon zijn geluk niet op.
Aan het einde van de middag hebben we heerlijk pannenkoeken gegeten in het pannenkoekenrestaurant om daarna nog een prachtige theater voorstelling te zien in het Efteling
theater. Vermoeid maar voldaan konden we heerlijk slapen in het Efteling hotel. Bij het ontbijt de volgende morgen stond ruiter Thomas in de hal ons op te wachten om Markus
“riddertraining” te geven. Markus werd door ruiter Thomas geridderd tot “Ridder Markus de
dappere”. Na een kadootje en een heerlijk ontbijt wachtte ons nog een dag in de Efteling. Uiteraard hebben we ook die dag de Raveleijn show bezocht. We hebben ontzettend genoten, Markus spreekt al dagen nadien over niets anders meer. Wij zien dituitje als een groot cadeau! Het was heerlijk om naast alle zorg rondom je kind zo als gezin in de
watten te worden gelegd door Stichting Sterretje.

 

Dank jullie wel en veel succes en plezier om ook
andere gezinnen zo te kunnen verrassen.


Groetjes van Markus en familie

Utrecht - Sept 2022

 

Via onze website kregen wij een verzoek binnen van de familie Pechler uit Utrecht.

Het verzoek was of wij de kinderen een onvergetelijke vakantie konden bezorgen.

Dankzij de hulp van donateurs en de inzet van onze eigen Kanjers kan de familie genieten van een superleuk weekend in park Prinsenmeer. Lees hieronder hun verhaal.

Lieve Stichting Sterretje en lezers,

Ik ben moeder (30j) van 3 prachtige kids, dochter Caitlynn van 10 jaar en mijn Twin zoontjes Collin & Calvyn van 7 jaar. Mijn zoontje Collin heeft een beperking en is rechts beperkt.  Zelf heb ik een conversiestoornis en Reuma. Ook heb ik het financieel niet zo breed helaas waardoor wij moeilijk op vakantie kunnen gaan. Dankzij jullie hebben wij een fantastisch weekendje weg gekregen. En dan ook nog eens helemaal verzorgd!!! Wij hebben ECHT genoten van ons weekendje weg bij Oostappen Prinsenmeer! Super Super bedankt! 

Dikke Knuffel van ons!

Marcus.jpg
Stichting Sterretje.jpg
dcd0959e-c29d-4b37-831f-adc6cd62c486.jpg
5ca876d9-0a0f-4816-bf40-7b4c7ee96af8.jpg
bce4bd96-6f27-4a36-9cdd-0e6ab1e7faa7.jpg
20a82c58-20d0-414f-ad2d-4955830c3a2c.jpg

 

Het avontuur van Markus en de Ridders van Raveleijn...

Juni 2022

Een tijdje geleden hebben wij aan de deur kaarten verkocht bij een bijzonder gezin.

 

Zij vertelde ons dat zij zelf ook een gezin in de doelgroep zijn. Uiteraard hebben wij aangeraden om zich bij onze stichting aan te melden. 

En dat hebben zij gelukkig gedaan! 

 

Markus is 14 jaar, heeft een open rug (Spina Bifida) en is verlamd vanaf zijn borstbeen. Hierdoor is hij volledig rolstoelafhankelijk en gaat hij door de weeks naar een speciale school.

 

Zijn moeder vertelde ons dat hij gek is op paarden en ridders. Dolgraag zou hij eens de ridders en de paarden van Raveleijn (Efteling) willen ontmoeten. 

Daar willen wij Markus heel graag bij helpen.

 

Want op 15 september gaat het hele gezin geheel verzorgd overnachten bij de Efteling en mogen zij 2 dagen vollop genieten in het park! 

Wat zal dat een grote verrassing zijn voor Markus!

Uiteraard kunnen wij uw steun daarbij hard gebruiken! Dit kunt u doen via een donatie op onze website. 

Het avontuur van Markus kunt u later terug vinden op onze website en onze Facebook pagina.

Een spannend avontuur voor Sven in de pits van Zandvoort

 

Koudekerk aan den Rijn - Mei 2022

 

Via Corola, een moeder met twee geweldige Kanjers die wij eerder in het zonnetje hebben mogen zetten, kwam het verzoek binnen of wij Sven een onvergetelijke dag wilde bezorgen.

Sven een stoere knul met een passie voor auto's heeft taaislijmziekte.

En natuurlijk wilde wij hem een mooi en spannend avontuur bezorgen!

Graag willen wij via deze weg ook Jarno van Latgas Bv enorm bedanken voor zijn enthousiasme en inzet! 

WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.18.52 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.18.51 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.18.57 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.18.56 PM (1).jpeg

De grote dag voor Sven om te mogen genieten, mogelijk gemaakt door stichting sterretje.

Om 9 uur werden we opgehaald door de kanjers van Stichting Sterretje en gingen we met de auto naar het circuit in Zandvoort.


In Zandvoort aangekomen werden we verwelkomt door  Jarno en zijn familie in de pit.
Het zien van de auto's was al geweldig,  en daar genoot Sven  enorm van😊, wat een snelheid zeg!

Er stonden allemaal lekkere hapjes en drankjes klaar . Hoe alles daar in de pit in zijn werk gaat is fantastisch om een keer in het echt mee te mogen maken!

We mochten allemaal een aantal rondjes meerijden en dat is echt een ervaring. 


Echt bijzonder om een keer naast een coureur op een circuit te mogen mee racen!

Lieve Kanjers van Stichting Sterretje namens Sven en ouders ontzettend bedankt voor deze geweldige top dag !


We hebben weer een mooie ervaring om vaak op terug te kijken!

Een nachtje in Preston Pallace voor de familie Lambregts

 

Brabant - Mei 2022

 

Via onze website kregen wij een verzoek binnen van de familie Lambregts uit Rucphen in  Branbant.

Het verzoek was of wij hun zoontje die een 

Auto-immuun ziekte heeft een onvergetelijke dag konden bezorgen.

Uiteraard wilde wij hier heel graag voor zorgen en hebben wij contact met de familie opgenomen. 

Lees hier hun verhaal...

WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.19.18 PM (2).jpeg
WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.19.18 PM (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.19.19 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.19.17 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-13 at 2.19.18 PM (3).jpeg

Onze ervaring met stichting sterretje.

Nadat de stagiaire Anouck contact met ons opgenomen had, kwamen ze daarna bij ons langs om te kijken waar  onze jongens nou echt blij van werden.

 

Er kwam van alles voorbij en ik dacht: "waar moet je beginnen als je dit allemaal hoort".


Na een paar weken nam Anouck weer contact op met ons en kwam met een voorstel om ons een nachtje naar Preston Palace te laten gaan.

 

Ze vertelde wat daar allemaal was en vroeg ons welke datum het beste uitkwam. Zo gezegd zo gedaan, de jongens wisten van niets.

 

Eenmaal onderweg wat hints gegeven en toen we daar aankwamen sprongen ze van geluk en hadden een lach van oor tot oor!


Snel de spullen droppen en ontdekken wat er allemaal te doen was. Kermis, sub-tropisch zwembad, bowlen, midgetgolf en zoveel eten en drinken dat je niet weet wat je als eerst wil en als klap op de vuurpijl nog een nachtje logeren ook.

 

Zelfs de benzinekosten en de hondenopvang kregen we voorgoed!

 Wij hebben enorm genoten van de luxe daar en hebben mooie herinneringen gemaakt.


Heel erg bedankt lieve stagiaire Anouck 😘 en stichting sterretje. Liefs familie Lambregts 

Leiden - augustus 2021

 

Wij hebben Corola en haar 2 kanjers, Daley(6) en Giovanni(10) blij mogen maken met een gezinsabonnement van Avifauna.

Daley en Gionvanni hebben beiden een uitdaging met hun nieren waardoor ze erg veel moeten drinken en plassen.

 

Dit maakt een dagje weg soms net even wat lastiger.

Met het gezinsabonnement kunnen ze zo vaak gaan wanneer ze maar willen wat het uiteraard allemaal een beetje makkelijker maakt.

Stichting Sterretje
Stichting Sterretje

Een jaar lang dagjes weg voor
Corola, Daley & Giovanni

Stichting Sterretje
Stichting Sterretje

Elma van Stichting Sterretje kwam bij mij aan de deur voor een donatie. Helaas kon ik er niet aan mee werken en vertelde mijn verhaal.

 

Mijn kinderen hebben beide een nieraandoeningen genaamd Nefrogene Diabetes Insipidus. Ik vroeg kan ik mijn Kids zelf ook opgeven voor een leuke dag? En ja dat kon.

Dus hop aangemeld en al snel werdt ik gebeld voor een leuke verassing! Wij kregen een gezinsabonnement voor Avifauna park. Zo gaaf!

Zaterdag 21-08 werden we opgehaald door een aantal medewerkers van Stichting Sterretje om naar Avifauna te gaan.

Bij aankomst kwam ook Elma eraan om ons een leuke dag te wensen en wat leuke foto's te maken. Daarna konden we lekker naar het park.

We hebben een super leuke dag gehad! Giovanni en Daley hebben zich erg vermaakt en veel gelopen, gespeeld in de speeltuin, de glijbanen waren in trek! Ook hebben we lekker gegeten en veel gedronken want het was warm weer.

Al met al een super dag! Super bedankt voor deze mooie dag en alle dagen die nog gaan komen!

Groetjes van Corola, Giovanni en Daley

Knuffels krijgen een tweede thuis bij kinderopvang Jip & Janneke

Poortugaal & Rhoon - juni 2021

Dankzij een aantal gulle donaties konden wij een mooie hoeveelheid knuffels een tweede thuis geven bij kinderopvang Jip & Janneke.

Kinderopvang Jip & Janneke biedt in een plezierige, veilige en vertrouwde leefomgeving, professionele opvang, verzorging en begeleiding aan kinderen van 0 - 13 jaar.

   

Onder deskundige leiding worden de kinderen hierbij gestimuleerd in lichamelijk, persoonlijke en sociale ontwikkeling, waarbij spelen een belangrijk onderdeel is.

Wij weten zeker dat de knuffels hier een goed tweede thuis hebben gevonden en heel veel geknuffeld zullen worden!

Welverdiende vakantie voor gezin

Utrecht - april 2021

Via onze suggestiebox kwam het verzoek binnen om een alleenstaande mama met twee zoontjes op te fleuren.

Dit gezin heeft een moeilijke tijd achter de rug waarbij veel onstabiliteit en onzekerheid is geweest voor zowel mama als de twee jongens.

Wij vinden dat kinderen recht hebben op een fijne en onbezorgde jeugd met leuke herinneringen voor later.

Dankzij uw donaties en steun hebben wij een mooie vakantie aan dit gezin kunnen aanbieden. Zoals je aan de foto's kunt zien hebben de jongens volop genoten en plezier gehad!

(ivm de privacy hebben wij de namen weggelaten)

Stichting Sterretje
Stichting Sterretje
Stichting Sterretje
Stichting Sterretje
J&J.jpg
Jip en Janneke knuffeldonatie
Stichting Sterretje
Stichting Sterretje

Graag wil ik iedereen maar dan ook iedereen bedanken namens mij en de kinderen,Een droom voor ons die ineens werd waar gemaakt door niemand anders dan stichting sterretje...

 

Op 27 april kwamen er lieve mensen op bezoek,die gewoon werkelijk waar langskwamen om onze droom waar te maken. 

 

Een paar dagen weg(vakantie)Dat kennen wij niet meer na vele ellendige jaren..Maar dat maakte stichting sterretje waar.Wij mochten gewoon een paar dagen op vakantie en het was een vakantie om niet te vergeten.

 

Mijn kinderen hebben genoten alsof ze in het paradijs waren terecht gekomen...kortom lieve mensen het was gewoon top...Veel liefs!

hjgjhf.jpg
donatie maxima.jpg

Prinses Maxima Centrum 

Kinder oncologie

Utrecht

nov 2020 - jan 2021​

Vanaf november 2020 hebben wij onze tweede actie gehouden voor het Prinses Maxima Centrum.

Deze actie hebben wij inmiddels afgerond. 

Het Prinses Maxima Centrum is gestart met een onderzoek dat zich specifiek richt op de vermoeidheid van kinderen en ouders tijdens en na de behandeling.

Een belangrijk onderzoek want behandelingen zijn zwaar voor het kind en het hele gezin.

Missie van het Maxima is om elk kind met kanker te genezen mét optimale kwaliteit van leven.

Een missie waar wij als stichting graag voor in actie wilde komen.

Inmiddels hebben wij een mooie donatie van €2500,- kunnen doen aan het Prinses Maxima Centrum voor de afdeling research.

Nini Straver
Stichting Sterretje donatie Nini Straver

Rita Bode en de luister muizen

Bergschenhoek - 07 okt 2020

Deze week zijn wij bij Rita Bode op bezoek geweest en hebben haar een mooie donatie mogen overhandigen.

Rita zet zich al jaren vrijwillig in voor zieken kinderen in Nederland. Dit doet zij dmv haar luister muisjes.

Rita maakt alle luister muizen helemaal zelf en stopt hier haar hele hart in. De muisjes doneert zij o.a. aan het Prinses Maxima Centrum. 

De muisjes komen terecht bij kinderen die dit nodig hebben omdat zij ziek zijn, een operatie moeten ondergaan of herstelende zijn. De luister muisjes bieden troost en een luisterend oor voor deze kinderen maar ook voor broertjes en zusjes die hun verhaal kwijt willen.

Het verhaal van Rita sprak ons zo aan dat wij haar heel graag wilde helpen met een mooie donatie.

Stuur Rita zelf een berichtje op:

ritabode@planet.nl

Stichting Sterretje
Stichting Sterretje donatie Maxima Centrum

Nini Straver

Reeuwijk - 08 december 2020

Op dinsdagmiddag 8 december zijn wij op bezoek gegaan bij Nini Straver voor het overhandingen van een mooie donatie. 

 

Nini is al tientallen jaren actief voor het Ronald mc Donald huis en voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Nini zet zich niet alleen in voor de kinderen die ziek zijn, maar voor het hele gezin. Want ook ouders en broertjes en zusjes kunnen rekenen op kadootjes, kaarten, of een buffet georganiseerd door Nini.

 

De vele bedankjes en tekeningen die zij heeft laten zien hoe dankbaar iedereen is met haar hulp en liefdevolle inzet. En daar doet ze het voor.

Reden voor ons om Nini een extra steuntje in de rug te geven dmv een mooie donatie waar zij weer heel veel kinderen en families blij mee kan maken.

Stichting Sterretje
120996106_354784158975201_36994652923294
Stichting Sterretje donatie Rita Bode

Prinses Maxima Centrum 

Kinder oncologie

Utrecht

Utrecht 23 juli 2020

Het eerste project van Stichting Sterretje was voor langdurig en ernstig zieke kinderen van het Prinses Maxima Centrum.

Wij hebben in juli dit jaar een bezoekje mogen brengen en een mooie donatie mogen doen aan deze bijzondere locatie. We bedanken

Madelien Hoes voor de indrukwekkende rondleiding. Heel mooi om te zien wat het Prinses Maxima Centrum allemaal kan betekenen voor de gezinnen die jullie hulp zo hard nodig hebben. 

Op deze link kunt u meer informatie vinden over de donateurs en het Prinses Maxima Centrum

https://www.maximaalinactie.nl/donateurs

bottom of page